Menu

Owoce (59) Bakalie (39) Pieczywo (34) Placki (27) Ser (27) Jajka (22) Napoje (14) Jogurt (12) Owsianki (12) Kasze (11) Mleko (8) Puddingi (8) Gofry (7) Mięso i wędliny (6) Ciasta-przepisy (5) Czekolada (4) Niskokalorycznie (4) Omlety (4) Ciasta (3) Sałatki (3) Ryby (2) Ryż (2) Menu z całego dnia (1) Obiady (1)

piątek, 17 lutego 2012




Chleb żytni na zakwasie z półtłustym twarogiem, avocado, jaja przepiórcze z pieprzem; koktajl pomarańczowy na mleku

11 komentarzy:

  1. super koktajl, a jaj przepiórczych nigdy nie jadłam jeszcze.

    OdpowiedzUsuń
  2. połączenia twarogu i jajek na kanapce jeszcze nie próbowałam, ciekawe.

    OdpowiedzUsuń
  3. Pyszne kanapeczki <3 Ja do jajeczka i twarożku dodałabym musztardę ^^

    OdpowiedzUsuń
  4. Z awokado takie kanapki są świetne :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Też lubię jajka z twarogiem :D Jednak preferuję jajka na miękko chociaż ostatnio jadłam i takie i takie :D a do tego jeszcze szczypior :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Nie jadłam nigdy takich malutkich jajeczek :D
    Fajne są.

    OdpowiedzUsuń
  7. Nigdy nie jedłam takiej kombinacji, ale przyznam szczezrze, ze mnie zaciekawiłaś ;-)

    OdpowiedzUsuń
  8. Jaja przepiórcze smakują jakoś inaczej niż zwykłe? ;D Nigdy nie jadłam. ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. mmm pysznie wyglądają :) jutro u mnie chyba będą jajka! :D

    OdpowiedzUsuń
  10. Czy te jajka różnią się czymś w smaku od kurzych? :P
    Pysznie wytrawne śniadanko :D

    OdpowiedzUsuń
  11. ostatnio zakochałam się w awokado i jaja przepiórcze też reflektuję, genialne śniadanie !

    OdpowiedzUsuń