Menu

Owoce (59) Bakalie (39) Pieczywo (34) Placki (27) Ser (27) Jajka (22) Napoje (14) Jogurt (12) Owsianki (12) Kasze (11) Mleko (8) Puddingi (8) Gofry (7) Mięso i wędliny (6) Ciasta-przepisy (5) Czekolada (4) Niskokalorycznie (4) Omlety (4) Ciasta (3) Sałatki (3) Ryby (2) Ryż (2) Menu z całego dnia (1) Obiady (1)

niedziela, 11 marca 2012




Croissant z dżemem truskawkowym; mleko

18 komentarzy:

  1. Sklepowy czy z piekarni? ;)
    Mm.. kocham to rozwarstwiające się ciasto. :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Croissant z mlekiem- to jest to:-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam, wspaniale wygląda :D

    OdpowiedzUsuń
  4. mniam mniam :) następnym razem spróbuj z masłem orzechowym ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. aż mi ślinka cieknie na widok tego rogalika *_*

    OdpowiedzUsuń
  6. Ojej, chętnie bym na takiego rogala wpadła :D

    OdpowiedzUsuń
  7. :( ubolewam bo u mnie ich nie ma ;d

    OdpowiedzUsuń
  8. mmm pyszne śniadanko ;D już myślałam, że sama piekłaś ;P

    OdpowiedzUsuń
  9. tak zaczęty dzień, musi być udany ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. mmm croissant i dżem truskawkowy toświetne połączenie :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Croissant z mlekiem to mistrzostwo!

    OdpowiedzUsuń
  12. oj mam słabość do croissantów :).

    OdpowiedzUsuń
  13. czarny makaron smakuje bardzo podobnie do normalnego, nie ma większej różnicy ;)

    OdpowiedzUsuń