Menu

Owoce (59) Bakalie (39) Pieczywo (34) Placki (27) Ser (27) Jajka (22) Napoje (14) Jogurt (12) Owsianki (12) Kasze (11) Mleko (8) Puddingi (8) Gofry (7) Mięso i wędliny (6) Ciasta-przepisy (5) Czekolada (4) Niskokalorycznie (4) Omlety (4) Ciasta (3) Sałatki (3) Ryby (2) Ryż (2) Menu z całego dnia (1) Obiady (1)

wtorek, 6 marca 2012




Kaszka manna z masłem orzechowym, rodzynkami, pistacjami, poppingiem z amarantusa i płatkami migdałów

10 komentarzy:

  1. z masełkiem orzechowym musiała być przepyszna ^^ Mniam !

    OdpowiedzUsuń
  2. O rany, ale Ty tu pyszności wstawiasz!

    OdpowiedzUsuń
  3. intryguje mnie popping z amarantusa ;) zgaduję, że kupiłaś w sklepie ze zdrową żywnością, ale ciekawa jestem jak to smakuje?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. tak, sklep ze zdrową żywnością:)
      mi w smaku przypomina trochę opłatek :P

      Usuń
  4. Też miałam dzisiaj robić mannę, ale zdecydowałam się jednak na kukurydzianą.
    Twoja wygląda apeetycznie :D
    Budyń jest z Dr.Oetkera :)

    OdpowiedzUsuń
  5. wszystkie składniki uwielbiam, a razem to już czysta rozpusta dla kubków smakowych :). A studiuję dziennikarstwo i komunikację społeczną.

    OdpowiedzUsuń
  6. mniam, ale dawno nie jadłam mannej! muszę nadrobić ;D

    OdpowiedzUsuń
  7. Bardzo lubię orzechowy posmak manny. :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Mam teraz ochote na samo masło orzechowe !

    OdpowiedzUsuń