Menu

Owoce (59) Bakalie (39) Pieczywo (34) Placki (27) Ser (27) Jajka (22) Napoje (14) Jogurt (12) Owsianki (12) Kasze (11) Mleko (8) Puddingi (8) Gofry (7) Mięso i wędliny (6) Ciasta-przepisy (5) Czekolada (4) Niskokalorycznie (4) Omlety (4) Ciasta (3) Sałatki (3) Ryby (2) Ryż (2) Menu z całego dnia (1) Obiady (1)

piątek, 24 sierpnia 2012

~93



Pełnoziarniste naleśniki z dżemem cukiniowym, posypane ekologicznym muesli morelowym i popingiem z amarantusa; kakao z cynamonem

13 komentarzy:

  1. Naleśniki na śniadanie, mmm pycha!

    OdpowiedzUsuń
  2. Ładnie wygląda ta posypka. Zjadła bym takiego na drugie śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. mniam, zjadłabym takiego z chęcią nawet teraz:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Proszę usmaż mi nalesniki. Nigdy mi nie wychodzą...

    OdpowiedzUsuń
  5. ekologicznie i zdrowo ,ale pierwszy raz słysze o dżemie cukiniowym ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. mmm naleśniczki <3 jutro robię! :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Dżem cukiniowy? Brzmi świetnie :D Pyszne naleśniczki :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Prezentują się bardzo apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  9. ooooo, kakałko!<3 uwielbiam :)

    OdpowiedzUsuń
  10. O mamo, ale to pysznie brzmi i wygląda *.*

    OdpowiedzUsuń
  11. to się nazywa ŚNIADANIE IDEALNE! *.* mniam mniam

    OdpowiedzUsuń
  12. Ojej, wyglądają tak dostojnie, musiały smakować idealnie!

    OdpowiedzUsuń