Menu

Owoce (59) Bakalie (39) Pieczywo (34) Placki (27) Ser (27) Jajka (22) Napoje (14) Jogurt (12) Owsianki (12) Kasze (11) Mleko (8) Puddingi (8) Gofry (7) Mięso i wędliny (6) Ciasta-przepisy (5) Czekolada (4) Niskokalorycznie (4) Omlety (4) Ciasta (3) Sałatki (3) Ryby (2) Ryż (2) Menu z całego dnia (1) Obiady (1)

niedziela, 26 maja 2013

~105



Zapiekana bagietka posmarowana masłem czosnkowym z mozarellą, pomidorem i świeżą bazylią; wyciskany sok z pomarańczy

8 komentarzy:

  1. Zachwyciło mnie to śniadanie! chyba też takie zrobię;)

    OdpowiedzUsuń
  2. uwielbiam gdy mozzarella rozpuszcza się na kanapkach *-* z pomidorkami i bazylią idealnie!

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam topioną mozzarellę i mozzarellę z pomidorami. Mniam.

    OdpowiedzUsuń
  4. Jaka pyszna bagietkaa! :D Lubię takie smaki, oj lubię!

    OdpowiedzUsuń
  5. Jak bruscetta prosto z Włoch :D

    OdpowiedzUsuń
  6. prosto, smacznie i tak najlepiej!

    OdpowiedzUsuń
  7. tak kolorowo na talerzu i pyszne jedzenie :D

    OdpowiedzUsuń