Menu

Owoce (59) Bakalie (39) Pieczywo (34) Placki (27) Ser (27) Jajka (22) Napoje (14) Jogurt (12) Owsianki (12) Kasze (11) Mleko (8) Puddingi (8) Gofry (7) Mięso i wędliny (6) Ciasta-przepisy (5) Czekolada (4) Niskokalorycznie (4) Omlety (4) Ciasta (3) Sałatki (3) Ryby (2) Ryż (2) Menu z całego dnia (1) Obiady (1)

sobota, 18 sierpnia 2012

~88




Chleb żytni z pastą jajeczną, pomidorem i szczypiorkiem, Inka z mlekiem sojowym

13 komentarzy:

  1. O, moja ulubiona jajecznica ze szczypiorkiem. :) Pysznie.

    OdpowiedzUsuń
  2. pasta jajeczna ,dawno nie jadałam ,ale wiem ,ze jest pyszna ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. nie jadłam nigdy żółtych pomidorów:O różnią się bardzo w smaku od czerwonych?:)
    pyszne śniadanko, żytni z pastą jajeczną nie mógł smakowac źle:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. w sumie to nie zauważyłam jakiejś różnicy w smaku ;P

      Usuń
  4. ale świetne sniadanko;p uwielbiam jajka pod każdą postacią, a jak robiłas tą pastę?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To odtłuszczona pasta :)
      Przepis dla 3-4 osób:
      -5 jajek
      -łyżeczka musztardy
      -parę łyżek jogurtu naturalny
      -łyżeczka oleju lnianego
      -szczypiorek
      -pieprz, sól

      Usuń
  5. To pasta jajeczna? A ja myślałam ze jajecznica :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Potwierdzam, nasze wspólne śniadanie było przepyszne ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. uwielbiam pasty jajeczne! :-) pycha śniadanie!

    OdpowiedzUsuń